​Telefon: 29 37 01 37 phone

E-mail: harndrupvvs@gmail.com email

​Varmepumper skaber luft i økonomien

​Der er mange typer og mærker af varmepumper på markedet, men vi hos Harndrup VVS hjælper gerne med at vælge den rigtige varmepumpe, som kan skabe mere luft i din varmeøkonomi. Vi har mere end 20 års erfaring med varmeanlæg, og vi har installeret mange varmepumper i blandt andet Bogense, Middelfart, Fredericia og Otterup.

Varmepumper er blevet særdeles populære de seneste år, og det er der mange gode grunde til. De er især populære, fordi husejere kan spare mange penge med den rigtige varmepumpe. Kort sagt fungerer en varmepumpe ved, at den omdanner luftens egen energi til varme inde i huset.

Varmepumper virker både sommer og vinter, og selvom en varmepumpe kører på el, er den ikke et dyrt bekendtskab. En varmepumpe vil ofte kunne producere 3 kilowatt varmenergi for hver kilowatt strøm, som den forbruger.

Råd og vejledning om valg af varmepumper

​Der vil ofte være stor forskel på, om varmepumper skal erstatte andre varmekilder, eller om de blot skal supplere elvarme eller et oliefyr. Dertil kommer, at der er forskel på, om varmepumpen skal benyttes i et helårshus, et sommerhus eller blot et kolonihavehus.

Vi ved alt, hvad der er værd at vide om varmepumper. Derfor kan vi hjælpe med råd og vejledning om anskaffelse, opsætning og anvendelse. Vi kan endvidere rådgive om, hvilken model der vil fungere bedst under netop dine forhold.

Hør mere eller aftal et møde

​Ønsker du at høre mere om varmepumper og om, hvordan du kan spare penge ved at skifte til en varmepumpe, så kontakt os på telefon 29 37 01 37 eller ved at skrive til harndrupvvs@gmail.com. Du kan også læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med service af dit gasfyr her.

Ring mig op

Har du et problem, du gerne vil have hjælp til eller skal der laves helt nye løsninger. 

Kontakt os og vi vender tilbage med et specifikt tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma information

​Harndrup VVS

Harndrup Skov 21

5463 Harndrup

​Kontakt information

Telefon: 29 37 01 37

CVR: 27 16 77 05

E-mail: harndrupvvs@gmail.com