​Telefon: 29 37 01 37 phone

E-mail: harndrupvvs@gmail.com email

​Gasfyr kan sænke din varmeregning

​Harndrup VVS hjælper gerne med gode råd, når du skal vælge et nyt gasfyr. Derpå leverer og installerer vi dit nye gasfyr, ligesom vi bortskaffer den gamle gaskedel. Vores kunder er typisk husejere i områder som for eksempel Bogense, Middelfart, Fredericia og Otterup.

Du tjener hurtigt dit nye gasfyr hjem

​Der kan være mange penge at spare på varmeregningen, hvis du udskifter et ældre gasfyr, selvom det tilsyneladende virker perfekt, og selvom du er ganske tilfreds med din varmeregning. Dog vil udgiften til et nyt gasfyr ofte kunne tjenes hjem i løbet af relativ kort tid, og dertil kommer, at det er godt for miljøet.

Der er stor forskel på moderne gaskedler, og det ene gasfyr kan bruge mere energi end det andet. Dermed ikke sagt, at du nødvendigvis skal købe den mest energivenlige model, for det kan være, at det ikke er dimensioneret til dit hus. Derfor er det altid en god ide at undersøge, hvilket gasfyr der vil være mest optimalt i dit hus, før du køber et nyt.

Kontakt os for at få hjælp

​Du er altid velkommen til at kontakte Harndrup VVS, hvis du har spørgsmål i forbindelse med valg og indkøb af gasfyr. Vi hos Harndrup VVS står altid klar med råd og vejledning, så du kan komme videre i processen. Vi kan endvidere rådgive om love og regler på området.

Du kan ringe til os på telefon 29 37 01 37 for at aftale nærmere, men du kan også skrive til os på harndrupvvs@gmail.com. Du kan også læse mere om varmepumper her. 

Ring mig op

Har du et problem, du gerne vil have hjælp til eller skal der laves helt nye løsninger. 

Kontakt os og vi vender tilbage med et specifikt tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma information

​Harndrup VVS

Harndrup Skov 21

5463 Harndrup

​Kontakt information

Telefon: 29 37 01 37

CVR: 27 16 77 05

E-mail: harndrupvvs@gmail.com